• تاریخ انتشار : 1393/11/27 - 09:43

اقدامات مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی معاونت درمان در راهپیمایی پرشکوه ملت غیور ایران در 22 بهمن

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه از حضور پرشور مردم غیور ایران در راهپیمایی عظیم 22 بهمن تشکر و قدردانی کرد....

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه ضمن تشکر و قدردانی از حضور پرشور مردم غیور ایران در راهپیمایی عظیم 22 بهمن اظهار داشت: راهپیمایی 22 بهمن همچون سنوات قبل با حضور شکوهمند میلیونها تن از مردم عزیز و غیور ایران اسلامی برگزار شد، که این معاونت نیز بعنوان بخش کوچکی چون سال های گذشته خدماتی را در این روز به حاضرین ارائه نمود.

ایشان ضمن تشکر از کلیه نهادها، سازمان ها، ارگان های دخیل خصوصا EOCوزارت بهداشت، سازمان مدیریت بحران شهر تهران، پدافند غیرعامل استانداری و فرمانداری شمیرانات که در ارائه خدمات تلاش کردند، درخصوص اقدامات صورت گرفته توسط این معاونت گفت: با هماهنگی های صورت گرفته در روزهای قبل از برگزاری راهپیمایی، در روز برگزاری مراسم از ساعت 6 صبح لغایت 14 کلیه مراکز پزشکی آموزشی درمانی دولتی و غیر دولتی تابعه در حالت آماده باش بودند و آمادگی پذیرش بیماران و مصدومین احتمالی را داشتند.

همچنین دکتر امیر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، استقرار 14 دستگاه آمبولانس 115 با تجهیزات کامل به همراه تکنسین فوریت های پزشکی در مسیر راهپیمایی در شهرستان های فیروزکوه، دماوند، پاکدشت، ورامین و پیشوا، فعال شدن اتاق بحران دانشگاه در محل ستاد هدایت معاونت درمان و برپایی ایستگاه سلامت در مسیر راهپیمایی توسط این معاونت را از جمله اقدامات صورت گرفته اعلام نمودند.

در خاتمه ایشان از حمایت های بی دریغ ریاست دانشگاه، معاون درمان و کلیه عزیزان و دست اندرکاران در برپایی این برنامه تشکر و قدردانی کرد.