• تاریخ انتشار : 1392/10/18 - 13:39

انتقال معاونت درمان از ساختمان شماره 3 ستاد به ساختمان سابق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

روابط عمومی معاونت درمان: معاونت درمان دانشگاه که در حال حاضر در ساختمان شماره 3 ستاد واقع در خ دکتر شریعتی تقاطع خ شهید مطهری می باشد از روز شنبه مورخ 21 دی ماه در حال جابجایی به ساختمان جدید واقع در خ حافظ تقاطع خ جمهوری، طبقه 6 ساختمان سابق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد.

با توجه به جابجایی معاونت و بروز مشکلاتی که در زمینه خدمت رسانی در طی این مدت پیش خواهد آمد معاونت درمان از کلیه مراجعین گرامی پوزش می طلبد.

در صورت استقرار کامل، کلیه اطلاعات لازم جهت تماس و برقراری ارتباط با واحدهای تابعه در اسرع وقت در پورتال معاونت درمان به آدرس http://treatment.sbmu.ac.ir بارگذاری خواهد شد.