• تاریخ انتشار : 1397/05/08 - 09:44
مدیر نظارت و اعتباربخشی حوزه درمان دانشگاه:

انجام سونوگرافی توسط متخصصین زنان و زایمان ممنوع است

انجام سونوگرافی توسط متخصصین زنان و زایمان ممنوع است

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر جنتی مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان گفت: براساس بخشنامه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انجام سونوگرافی توسط متخصصین زنان و زایمان بدون شرایط ابلاغی ممنوع است.

وی افزود: انجام سونوگرافی بعنوان یک وسیله کمک تشخیصی برای متخصصین زنان  محسوب می شود، ولی تنها برای متخصصین دارای گواهینامه معتبر از سوی وزارت بهداشت و بدون دریافت تعرفه در کلیه مراکز درمانی اعم از بیمارستان ها و مطب ها مجاز است.

دکتر جنتی با اشاره به وظیفه این معاونت بعنوان دستگاه ناظر بر فعالیت های درمانی در سطح منطقه تحت پوشش دانشگاه، گفت: در حال حاضر تعداد 250 مطب متخصص زنان و زایمان در سطح محدوده دانشگاه فعال می باشد، که از یکماه گذشته روند اجرای بخشنامه با حضور کارشناسان نظارتی در مطب پزشکان مورد ارزیابی قرار می گیرد.

مدیر نظارت و اعتباربخشی با اشاره به عدم توجه برخی از پزشکان به این بخشنامه گفت: در مرحله اول بازدید کارشناسان حوزه نظارتی این معاونت، بخشنامه مذکور به اطلاع پزشک می رسد، همچنین به وی برای خروج دستگاه و یا کسب مدرک معتبر تذکر لازم داده می شود. در مرحله بعد پزشکان خاطی به مراجع قانونی معرفی می شوند.

دکتر جنتی در خاتمه با تاکید بر انجام سونوگرافی توسط رادیولوژیست ها، کاهش دخالت پزشکان در امور غیرتخصصی عامل مهمی در کاهش خطاهای پزشکی و بهبود وضعیت درمان عنوان کرد؛ و خواستار همکاری پزشکان با اجرای این بخشنامه شد.

بخشنامه مذکور را از اینجا دانلود کنید.