• تاریخ انتشار : 1397/05/07 - 09:00

انجام شیمی درمانی در مطب پزشکان خلاف مقررات وزارت بهداشت است

دکتر جنتی مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان از ممنوعیت شیمی درمانی در مطب پزشکان متخصص آنکولوژی خبر داد

انجام شیمی درمانی در مطب پزشکان خلاف مقررات وزارت بهداشت است

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر احمدامین جنتی مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان از ممنوعیت شیمی درمانی در مطب پزشکان متخصص آنکولوژی خبر داد.

وی افزود: با تدوین شرایط آئین نامه تاسیس و بهره برداری مرکز سرپایی شیمی درمانی، مراکز درمانی دولتی و خصوصی ارائه دهنده خدمات شیمی درمانی باید نسبت به دریافت مجوزهای قانونی اقدام کنند.

دکتر جنتی ساماندهی خدمات درمانی در سطح مراکز خصوصی بویژه مطب ها را گامی مهم در ارتقاء سطح خدمات درمانی دانست، و افزود: ساماندهی خدمات درمانی خصوصا خدمات بیماران خاص، عامل مهمی در توزیع مناسب و متعاقب آن تصمیم گیری های صحیح در تامین نیازهای درمانی مردم است.

مدیر نظارت و اعتباربخشی از دیگر محاسن این بخشنامه را کنترل استانداردهای بهداشتی از جمله استفاده از آب تصفیه در مراکز شیمی درمانی، رعایت اصول استانداردهای لازم در خروج فاضلاب مراکز، استانداردسازی نحوه رعایت بهداشت عمومی، مدیریت دفع پسماندهای پزشکی و رعایت کلیه اصول بهداشت محیط و حرفه یی عنوان کرد.

وی تاسیس مراکز سرپایی شیمی درمانی را گام مهمی در تعیین تعرفه های مصوب قانونی، هدفمند شدن نظارت ها و پاسخگو بودن مراجع ذی صلاح نظارتی به درخواست ها و شکایت های مردمی خواند، و خاطرنشان کرد: معاونت درمان با جدیت در اجرای بخشنامه مذکور در حال انجام اقدامات لازم است.

دکتر جنتی در خاتمه با اشاره به مسئولیت پیگیری این بخشنامه در مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان،  از کلیه پزشکان و فعالان این حوزه خواست برای جلوگیری از مشکلات قانونی با مراجعه به معاونت های درمان دانشگاه های علوم پزشکی نسبت به دریافت مجوزهای قانونی اقدام کنند.

بخشنامه ابلاغی و آئین نامه تاسیس مرکز سرپایی شیمی درمانی را از اینجا دانلود کنید.