• تاریخ انتشار : 1398/06/27 - 13:24

اولین جلسه مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی با حضور کارشناسان بیمارستانی برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: اولین جلسه مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی با حضور اعضای کمیته بهره وری معاونت درمان، فوکال پوینت علمی و فنی و رابطین کمیته و معاونین درمان بیمارستان های تحت پوشش برگزار شد.

دکتر یثربی رئیس اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان پیرامون اهمیت برنامه و صرفه جویی در هزینه های بیماران مطالبی را عنوان کرد.

سپس خانم دکتر قریب به عنوان فوکال پوینت درخصوص دستورالعمل مذکور و چگونگی ادامه اجرای آن براساس ابلاغیه آزمایشگاه مرجع سلامت شامل سازماندهی، فعالیتهای اجرایی، انجام اقدامات مداخله ای و ارائه راهکارهای ایجاد انگیزه در آزمایشگاه ها به منظور تسریع در پیشبرد برنامه مذکور به بیان توضیحات پرداخت.

در خاتمه پرسش و پاسخ درمورد نحوه انجام برنامه در هر بیمارستان و اقدامات تست شده موفق هر مرکز تاکنون در کاهش تعداد پذیرش بحث شد.

گفتنی است جلسه مدیریت بهره برداری در روز سه شنبه 26 شهریورماه در معاونت درمان تشکیل شد.