• تاریخ انتشار : 1401/05/29 - 13:28
به همت مدیریت امور آزمایشگاه:

اولین جلسه مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی در معاونت درمان برگزار شد

اولین جلسه مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی در معاونت درمان برگزار شد

اولین جلسه مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی توسط مدیریت امور آزمایشگاه ها در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید محمدرضا یثربی مدیر امور آزمایشگاه های معاونت درمان، در ابتدا پیرامون اصول و مبانی مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی و چالش های واگذاری آزمایشگاه ها مطالبی را بیان کرد.

مدیر امور آزمایشگاه ها اظهار داشت: با تاکید معاون درمان دانشگاه وضعیت فعلی آزمایشگاه ها به طور کلی چه آنهایی که توسط پیمانکار اداره می شود و چه آزمایشگاه هایی که واگذار نشده، بررسی شود. تا در زمینه هزینه اثربخشی و هزینه فایده شرایط فعلی دقت بیشتری صورت بگیرد.

وی افزود: بررسی مجدد وضعیت آزمایشگاه ها، در این رهگذر همکاری همه مسئولین بیمارستان ها اعم از رییس، مدیر، سرپرستاران و ناظران آزمایشگاه های واگذار شده و دیگر همکاران بیمارستانی ضروری است.

دکتر آتوسا قریب عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بعنوان مدرس در این نشست ضمن مرور مجدد بر اصول و مبانی مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاه، اهمیت و نقش آن ها درخصوص کلیات برنامه و کارهای انجام شده قبلی و مشکلات و موانع موجود به صورت کامل مطالبی را عنوان کرد.

دکتر قریب یادآور شد: کاهش درخواست های القایی و ارائه بازخوردی به پزشکان براساس بیشترین آزمایشات درخواستی آنان بوده که در این میان با تأکید بر امر آموزش به عنوان مهمترین عامل تغییر رفتار در بلند مدت به شمار می آید

استراتژی های مورد استفاده شامل تدوین و انتشار راهنماهای بالینی، آموزش و توجیه گروه های پزشکان خصوصاً کارورزان و دستیاران، حذف فرم های از پیش آماده، درخواست آزمایش و تعیین فرمولاری آزمایشات مورد استفاده هر بیمارستان از موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

در پایان نشست مقرر شد کلیه بیمارستان ها ضمن استفاده از سایر استراتژی ها بنابر نیاز به برگزاری کلاس های آموزشی مستمر و مداوم مدیریت بهره برداری برای پزشکان با رزیدنت ها و انترن های بالینی اقدام نموده و نتایج و مستندات آن را برای معاونت درمان ارسال کنند.

گفتنی است جلسه مدیریت بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی در روز دوشنبه 24 مردادماه تشکیل شد. و پس از آموزش ها و بیان مطالب، به سوالات و ابهامات مدعوین پاسخ لازم داده شد.

• کد خبر : 119783