• تاریخ انتشار : 1402/06/03 - 09:55
معاونت درمان برگزار کرد:

اولین دوره آزمون تربیت مشاورین شیردهی با اعطا گواهی رسمی

آزمون سنجش میزان مهارت های بالینی به روش (OSCE ) ویژه کارشناسان مامایی بیمارستان های تابعه دانشگاه در بیمارستان کودکان مفید برگزار شد

اولین دوره آزمون تربیت مشاورین شیردهی با اعطاء گواهی رسمی توسط اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آزمون سنجش میزان مهارت های بالینی به روش  (OSCE  ) ویژه کارشناسان مامایی بیمارستان های تابعه دانشگاه در بیمارستان کودکان مفید برگزار شد.

در این آزمون، کارشناسان معاونت درمان به عنوان ناظر آزمون، مژده فارسی مدان مربی کشوری مشاوره شیردهی از مرکز بهداشت شرق تهران و لادن حمزه مربی دانشگاهی مشاوره شیردهی از شبکه بهداشت شمیرانات به عنوان آزمونگر حضور داشتند.

کارشناسان شرکت کننده 28 نفر بوده که در قالب 2 گروه در این آزمون شرکت کرده اند و در صورت کسـب امتیاز لازم گواهی مشاوره شیردهی را دریافت خواهند کرد.

گفتنی است این دوره شامل پیش آزمون و پس آزمون و 3 روز کارگاه تئوری و 4 روز کارگاه عملی بود و در نهایت آزمون آسکی بود.

شرکت کنندگان پس از گذراندن دوره تئوری با حضور در بخش های بلوک زایمان، بعد از زایمان و NICU بیمارستان مهدیه  به صورت عملی نحوه انجام مشاوره برای مادران را زیر نظر مربیان ارشد و دانشگاهی مشاوره شیردهی آموزش دیدند.

• گروه خبری : بیمارستان های دانشگاهی

0 تعداد نظرات