• تاریخ انتشار : 1400/09/03 - 14:55
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

اولین نشست راهبردی ارتقای سطح خدمات بیمارستانی در شهرستان های تابعه برگزار شد

اولین نشست راهبردی ارتقای سطح خدمات بیمارستان های درمانی تابعه دانشگاه با هدف بهبود خدمت رسانی به مردم در معاونت درمان تشکیل شد

اولین نشست راهبردی ارتقای سطح خدمات بیمارستانی در شهرستان های تابعه برگزار شد

اولین نشست راهبردی ارتقای سطح خدمات بیمارستان های درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هدف بهبود خدمت رسانی به مردم در معاونت درمان تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشست مذکور با تاکید دکتر سعید کریمی معاون درمان دانشگاه و با حضور معاونین فنی و اجرایی، مشاور عالی معاونت درمان و روسای 8 بیمارستان درمانی تابعه دانشگاه  در روز سه شنبه 2 اذرماه 1400 در معاونت درمان تشکیل شد.

در این نشست ضمن بحث و بررسی پیرامون بازبینی فرایندهای خدمت رسانی، نحوه رعایت استانداردهای خدمت رسانی و تسهیل امور اجرایی، بر لزوم تدوین یک برنامه عملیاتی کوتاه مدت با هدف بهبود شرایط خدمت رسانی متناسب با نیازهای بومی منطقه تاکید شد.

معاونین و مشاور معاون درمان با بیان نظرات معاون درمان در این رابطه، خاطرنشان کردند: تدوین یک برنامه عملیاتی راهبردی، زمینه ساز تبیین سند چشم انداز دقیقی در ارتقاء خدمات بیمارستانی است. و این مهم می تواند مدیریت مجموعه های بیمارستانی را از مدیریت سلیقه یی به مدیریت هدفمند هدایت کند.

همچنین در این نشست ضمن تاکید بر تدوین یک برنامه استراتژیک با مشارکت کلیه بیمارستان های درمانی، از بهبود ارائه خدمات بیمارستانی در شهرستان های تابعه دانشگاه بعنوان یک اولویت در تصمیم گیری های دانشگاه یاد شد.

در ادامه شناسایی دقیق آسیب ها، فرصت ها و راهکارهای رفع موانع در تحقق اهداف با مشارکت و همفکری منطقه یی بعنوان یک راهبرد عملی در تدوین این سند چشم انداز در دستور کار قرار گرفت.

در خاتمه مقرر شد، نشست مذکور هر 15 روز با دستور جلسه مشخص تا رسیدن به برنامه راهبردی اصلاح و ارتقاء خدمات و فرایندهای بیمارستانی و درمانی و همچنین ارتباط موثر با ستاد دانشگاه تشکیل شود.