• تاریخ انتشار : 1395/05/06 - 08:46

اولین کمیته کنترل عفونت بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور رییس دانشگاه تشکیل شد

اولین کمیته کنترل عفونت بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ریاست دکتر پیوندی رییس دانشگاه در روز سه شنبه پنجم مردادماه برگزار شد.

اولین کمیته کنترل عفونت بیمارستانی دانشگاه با حضور رییس دانشگاه تشکیل شد

اولین کمیته کنترل عفونت بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ریاست دکتر پیوندی رییس دانشگاه در روز سه شنبه پنجم مردادماه در معاونت امور بهداشتی برگزار شد.

در این جلسه که دکتر رحمانی معاون درمان، دکتر عرشی معاون امور بهداشتی، دکتر سلام زاده معاون غذا و دارو، مدیر گروه جراحی، نماینده مدیر گروه عفونی و روسای بیمارستانهای منتخب نیز حضور داشتند؛ دکتر پیوندی ضمن بیان اهمیت عفونتهای بیمارستانی و تاثیر آن در بالابردن هزینه‌ها، اخلاق حرفه‌ای و ایجاد عوارض بر بیمار اظهار داشت: امروزه بحث عفونتهای بیمارستانی بسیار جدی است و لازم است بطور ویژه مد نظر قرار گیرد.

دکتر پیوندی در اختیار داشتن آمار و اطلاعات صحیح از وضعیت موجود عفونتهای بیمارستانی را بسیار ضروری دانست و بر ارائه آموزشهای کاربردی به تمامی کادر شاغل در بیمارستان ها تأکید کرد.

رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه موضوع کنترل عفونت بیمارستانی نباید محدود به مراکز درمانی دانشگاهی باشد، خواستار توجه به مراکز درمانی غیردانشگاهی، خصوصی و خیریه مناطق تحت پوشش دانشگاه در این خصوص شد.

وی همچنین توسعه زیرساخت ها، تهیه و تدوین پروتکل‌های اجرایی پیشگیری و کنترل عفونت بیمارستانی در هر بیمارستان و تشکیل منظم جلسات کمیته‌های کنترل عفونت بیمارستانی در بیمارستان ها را از دیگر نکات کلیدی در جهت ارتقاء برنامه برشمرد.

دکتر عرشی معاون امور بهداشتی و دبیر کمیته کنترل عفونت بیمارستانی دانشگاه نیز با تأکید بر اهمیت پیشگیری از بروز عفونتهای بیمارستانی، لزوم انجام طرح های تحقیقاتی با هدف فراهم آوردن آخرین اطلاعات از وضعیت موجود، علل بروز و روشهای کنترل عفونتهای بیمارستانی در سطح دانشگاه را مطرح و خواستار اهتمام ویژه کلیه کادر بهداشتی درمانی به موضوع کنترل عفونتهای بیمارستانی شد.

گفتنی است در این نشست چالش های فراروی برنامه کنترل عفونت های بیمارستانی، توسط اعضاء کمیته مطرح و پیشنهاداتی در خصوص ارتقاء برنامه مذکور ارائه گردید.