• تاریخ انتشار : 1392/11/21 - 13:11
  • بازدید : 2048

با حضور حداکثری و پرشور در راهپیمایی 22 بهمن حماسه ای دیگر خواهیم آفرید

روابط عمومی معاونت درمان: پرسنل فعال و انقلابی در حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز همراه با تمام اقشار ملت در راهپیمایی 22 بهمن شرکت خواهند داشت.

با حضور حداکثری و پرشور در راهپیمایی 22 بهمن حماسه ای دیگر خواهیم آفرید

روابط عمومی معاونت درمان: پرسنل فعال و انقلابی حوزه درمان، همراه با تمام اقشار ملت در راهپیمایی 22 بهمن شرکت خواهند داشت.

پرسنل حوزه درمان نیز همراه با تمامی اقشار ملت با حضوری پر شور و گسترده در راهپيمايي سراسری يوم الله 22 بهمن شرکت خواهند کرد تا ضمن اعلام تجدید میثاق خود را با آرمانهای امام راحل(ره)، نظام جمهوري اسلامي  و مقام معظم رهبری، همبستگي و عشق به ارزش هاي الهي را در مقابل ديدگان حيرت زده جهانيان به نمايش خواهند گذاشت. نشان اقتدار ايران اسلامي و تجديد پيمان آحاد ملت با رهبر فرزانه نظام، حضرت آيت الله العظمي خامنه‌اي و آرمان‌هاي انقلاب خواهد بود.

باشد که حضور پرشور ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن 92 نیز همچون سالهای گذشته حماسه افتخار آمیز دیگری بیافریند که نشان از صلابت، همبستگی، اقتدار، وفاداری به نظام، ایثار ، پاسداری از ارزشهای انقلاب و حمایت و پیروی از نظام و ولایت فقیه باشد؛ حماسه ای که موجب شادي و اميد دوستداران انقلاب و يأس و نوميدي دشمنان شود و توطئه ها و دسیسه های آنان را یکبار دیگر نقش برآب کند.

وعده دیدار ما در راهپیمایی 22 بهمن

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های غیردانشگاهی