• تاریخ انتشار : 1397/03/08 - 15:15

با حکم رئیس دانشگاه، انتصابات جدید در حوزه های آموزشی، بهداشتی و درمانی دانشگاه انجام شد

دکتر محمد آقاجانی سه شنبه ۸ خرداد ماه طی احکامی سرپرست دانشکده طب سنتی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند و سرپرست مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی طرفه را منصوب کرد

معاونت درمان: دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه سه شنبه ۸ خرداد ماه طی احکامی سرپرست دانشکده طب سنتی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند و سرپرست مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی طرفه را منصوب کرد.

دکتر آقاجانی در این احکام، دکتر رسول چوپانی دانشیار طب سنتی دانشگاه را به عنوان سرپرست دانشکده طب سنتی منصوب کرد.

وی با صدور حکمی دکتر سعید کریمی استادیار دانشگاه را به عنوان سرپرست مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی طرفه منصوب کرد.

رئیس دانشگاه همچنین در حکمی دیگر دکتر حسن خیرخواه را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند منصوب کرد.