• تاریخ انتشار : 1392/06/25 - 08:22
معاون جدید توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت:

با هر نوع سوءاستفاده مالی در وزارت بهداشت برخورد می‌کنم

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: با هر نوع سوءاستفاده مالی در وزارت بهداشت برخورد می‌کنم. با مشکلات وزارت بهداشت آشنا هستم و مسئولیت ناکامی‌های احتمالی آینده را نیز می‌پذیرم.

با هر نوع سوءاستفاده مالی در وزارت بهداشت برخورد می‌کنم

به گزارش معاونت درمان به نقل از  خبرگزاری فارس، ایرج حریرچی امروز در مراسم تکریم و معارفه معاون توسعه مدیریت و منابع که با حضور حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی نایب ئییس مجلس و دکتر هاشمی وزیر بهداشت و جمعی از معاونان و مدیران این وزارتخانه برگزار شد، اظهار داشت: مقطع فعلی حساس است و من با علم به مشکلات وارد این عرصه خطیر شدم و این ورود را توفیق برای خود می دانم.

وی با اشاره به نقش زیربنایی معاونت توسعه مدیریت و منابع نسبت به سایر معاونت های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برنامه های این حوزه باید بر مبنای نگاه و رویکرد سلامت عمومی باشد و توجه به این نکته که سرمایه اجتماعی برای هر جامعه ای درصدر سرمایه های دیگر قرار دارد ضروری است.

حریرچی ادامه داد: من در جریان مشکلات هستم و بر همین اساس توجه به سرمایه انسانی شامل 400 هزار کارکنان نظام سلامت را اصل می دانم و ایجاد فرصت های سرمایه ای جدید را در برنامه های خود قرار داده ام و مسئولیت ناکامی های احتمالی آینده را نیز می پذیرم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان داشت: جذب منابع بیشتر از مجلس و دولت برای پیشبرد امور نظام سلامت ضروری است، هر چند کسر بودجه دولت در سال جاری و تورم نقطه ای 44 درصدی مشکلاتی را هم اکنون ایجاد کرده است.

وی خلق منابع جدید برای حوزه سلامت را ضروری دانست و گفت: با همه تلاش هایی که انجام شده است مردم، دولت، مجلس، خدمات گیرندگان و خدمات دهندگان و دستگاه های نظارتی از نارضایتی مردم از حوزه سلامت سخن می گویند که برای جبران آن نیاز به ایجاد تحول در سه زمینه؛ کسب رضایت بیشتر مردم، برنامه ریزی علمی و ایجاد تحول داریم.

وی با قدردانی از تلاش های عباس حسنی در دوره مدیریت این معاونت تاکید کرد: مشکلات بزرگی پیش روی ماست ولی خداوند متعال برای رفع هر مشکلی بزرگتر از هر چیزی است که در تصور ما بگنجد و با اتکال به او پیش می رویم.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های غیردانشگاهی