• تاریخ انتشار : 1395/01/03 - 13:53

بازدید رییس و معاونان دانشگاه از دو بیمارستان تخصصی شهرستان پاکدشت

دو بیمارستان تخصصی و چندین پایگاه اورژانس جاده ای در شهرستان پاکدشت در دومین روز سال جدید مورد بازدید رییس و معاونین دانشگاه قرار گرفتند.

بازدید رییس و معاونان دانشگاه از دو بیمارستان تخصصی شهرستان پاکدشت

دکتر علی اصغر پیوندی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر رحمانی معاون درمان و دکتر عرشی معاون بهداشتی دانشگاه به همراه جمعی از دیگر مدیران در دومین روز از سال جدید از بیمارستان تازه تاسیس و فوق تخصصی شهدای پاکدشت بازدید کردند. این بیمارستان در اواخر سال گذشته آغاز به کار کرد و در این بازدید روند شروع به کار، تجهیزات و کادر درمانی آن مورد بررسی قرار گرفت. رییس دانشگاه و هیات همراه با بازدید از بخش های مختلف اورژانس، بستری و آی سی یو مشکلات و نحوه خدمات رسانی این بیمارستان جدید را ارزیابی کردند.

در ادامه این بازدید رییس و معاونان دانشگاه با حضور در بیمارستان زعیم شهرستان پاکدشت ضمن بررسی خدمات این بیمارستان قدیمی در بخش های مختلف سال جدید را به مجموعه کارکنان تبریک گفته و از خدمات آنها تقدیر کردند. عیادت از بیماران بستری و دلجویی از آنها نیز بخش دیگری از این بازدید بود.

در این بازدید نیم روزه رییس دانشگاه و هیات همراه از پایگاههای اورژانس جاده ای شهرستان پاکدشت نیز دیدن کردند.