• تاریخ انتشار : 1401/09/14 - 09:45
در ادامه بازدیدهای سرزده مدیران حوزه معاونت درمان دانشگاه از مراکز درمانی:

بازدید سرزده مدیران معاونت درمان از بیمارستان مسیح دانشوری

بازدید سرزده مدیران معاونت درمان از بیمارستان مسیح دانشوری

مدیران حوزه معاونت درمان بصورت سرزده در شامگاه روز یک شنبه 13 آذر ماه از بیمارستان مسیح دانشوری بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بازدیدهای مدیریتی با هدف بررسی وضعیت خدمت رسانی بیمارستان های دانشگاهی از اواسط آبان ماه از بیمارستان شهید مدرس آغاز شد.

مدیران حوزه معاونت درمان به سرپرستی دکتر سیدمحمداسماعیل فضل هاشمی معاون فنی معاونت درمان با حضور در بیمارستان، با حضور در بخش های مختلف بیمارستان، وضعیت خدمت رسانی به بیماران را ارزیابی می کنند. و در نشستی با مدیران حاضر در بیمارستان به بررسی اجمالی اطلاعات جمع آوری می پردازند.

گفتگو با همکاران و دریافت نظرات و مسائل مرتبط با بهبهود وضعیت خدمت رسانی، از دیگر مسائل مورد بررسی توسط مدیران حوزه درمان است.

در این بازدید مدیران خدمات بیمارستانی و اقتصاد سلامت و تعالی خدمات بالینی، رئیس اداره نیازسنجی تجهیزات، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و جمعی از کارشناسان حوزه درمان، معاون فنی معاونت درمان را همراهی کردند.

مدیران حوزه درمان، در بازدید از بیمارستان مسیح دانشوری با حضور در بخش های مختلف اورژانس، ویژه، جراحی و بخش های پاراکلینیک ضمن گفتگو با بیماران و همراهان ایشان، از نزدیک در جریان وضعیت خدمت رسانی به بیماران قرار گرفتند.

معاون فنی و مدیران معاونت درمان، ضمن گفتگو با کادر درمانی درخصوص نحوه پرداخت های مالی بویژه کارکنان گروه پرستاری و تجهیزات درمانی مورد نیاز، از زحمات و تلاش های شبانه روزی ایشان تشکر و قددرانی کرد.

شایان ذکر است در خاتمه بازدید مدیران حوزه درمان در نشستی با مترون و برخی از مسئولین بیمارستان، پیرامون نتایج بازدید از بخش های مختلف به بحث و گفتگو پرداختند.