• تاریخ انتشار : 1396/08/19 - 18:41

بازدید سرزده معاون درمان دانشگاه از مراکز درمانی شهرستان های ورامین، پیشوا، قرچک و پاکدشت / واگذاری تصمیم گیری ها به بیمارستان ها، راهکاری برای ارتقاء خدمات درمانی است

دکتر میرهاشمی معاون درمان دانشگاه در صبح روز چهاشنبه 17آبان ماه از مراکز درمانی شهرستان های قرچک، پیشوا، ورامین و پاکدشت بصورت سرزده بازدید کرد

واگذاری تصمیم گیری ها به بیمارستان ها، راهکاری برای ارتقاء خدمات درمانی است

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر میرهاشمی معاون درمان دانشگاه در صبح روز چهاشنبه 17 آبان ماه از مراکز درمانی شهرستان های قرچک، پیشوا، ورامین و پاکدشت بصورت سرزده بازدید کرد.

در این بازدید که دکتر معززی معاون فنی معاونت درمان، دکتر حاجی قاسمعلی مدیر خدمات بیمارستانی و تعالی بالینی، دکتر نوربخش رئیس اداره امور بیماری های این معاونت و دکتر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه نیز حضور داشتند، دکتر میرهاشمی بر توجه روسا و مدیران بیمارستان ها به مقوله بهره گیری از امکانات موجود تاکید کرد.

وی با اشاره به وجود پتانسیل های موجود در بیمارستان ها، یکی از راه های ارتقا خدمات درمانی، واگذاری تصمیم گیری های مستقل به بیمارستان دانست.

معاون درمان دانشگاه با اعلام حمایت معاونت درمان در تامین نیازها و تلاش در رفع موانع موجود، از روسا و مدیران بیمارستانی خواست، تا با شناسایی بخش های هزینه بر، تجهیزات بلااستفاده و مستهلک، راه های جبران کمبود نیروی های متخصص و همکاری بیشتر با کارشناسان معاونت درمان در رسیدن به نقطه ایده ال که رضایت بیشتر بیماران است تلاش کنند.

روسای بیمارستان های مذکور در این بازدیدها ضمن ابراز خرسندی از توجه دانشگاه و معاونت درمان به مساله درمان در شهرستان های تابعه شهر تهران، به بیان مشکلات و کمبودهای موجود خود پرداختند.

دکتر میرهاشمی در این بازدیدها ضمن عیادت و دلجویی از بیماران بستری در بخش ها، به وضعیت درمان تعدادی از بیماران بستری در بخش اورژانس رسیدگی کرد.

گفتنی است بیمارستان مفتح ورامین، محل احداث مرکز فوریت های پزشکی پیشوا، درمانگاه شهید مهتدی پیشوا، بیمارستان زعیم و شهدای پاکدشت مراکزی بودند که توسط معاون درمان و هیات همراه مورد بازدید قرار گرفت.