• تاریخ انتشار : 1395/02/25 - 16:20

بازدید سرزده و شبانه بازرسین معاونت درمان از بیمارستان های تابعه دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در هفته سوم اردیبهشت ماه از 9 بیمارستان تابعه دانشگاه بطور سرزده بازدید کردند.

بازدید سرزده بازرسین معاونت درمان از بخش اورژانس بیمارستان های تابعه دانشگاه

در هفته سوم اردیبهشت ماه، از شنبه 18 اردیبهشت ماه لغایت جمعه 23 اردیبهشت ماه بیمارستان های شرکت نفت، بانک ملی، سوم شعبان، بازرگانان، مهراد، آراد، طالقانی، مدرس و پاسارگاد توسط کارشناسان مورد بازدید قرار گرفتند.

دکتر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه انجام این بازدید ها را به منظور انجام هماهنگی های لازم در راستای بهبود وضعیت خدمت رسانی به بیماران عنوان کرد و افزود: در این بازدید ها نحوه خدمت رسانی به بیماران بخش اورژانس و سایر بخشهای بیمارستانها، حضور متخصصین، رضایتمندی بیماران از خدمات کلنیک و پاراکلنیک مورد ارزیابی قرار می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: این بازدیدها بصورت برنامه ریزی شده و مداوم از کلیه مراکز در حال اجرا است.