• تاریخ انتشار : 1396/08/15 - 16:26
  • بازدید : 1971

بازدید شبانه وزیر بهداشت و شهردار تهران از بیمارستان لقمان حکیم

بازدید شبانه وزیر بهداشت و شهردار تهران از بیمارستان لقمان حکیم

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر هاشمی وزیر بهداشت،دکتر نجفی شهردار تهران و دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شامگاه ۱۳ آبان بطور سرزده از بیمارستان لقمان حکیم بازدید کردند.

دکتر هاشمی، دکتر نجفی و دکتر آقاجانی ابتدا از پروژه در حال ساخت طرح الحاقی اورژانس و آی سی یو بیمارستان لقمان حکیم که با کمک خیرین سلامت در حال ساخت است، بخش های تریاژ، احیا و بستری اورژانس این بیمارستان بازدید کردند. اورژانس بیمارستان لقمان روزانه حدود ۲۲۰ مراجعه کننده دارد.

بازدید کنندگان همچنین ضمن گفتگو با مراجعین و بیماران بستری، به بازدید از دیگر پروژه های در دست احداث این مرکز پرداخته و روند اجرای آنها را از نزدیک مورد بررسی قرار دادند.

دکتر امیدوار رضایی رییس بیمارستان لقمان حکیم نیز ضمن استقبال از بازدید کنندگان، به ارائه توضیحاتی پیرامون تفاهم نامه ها و اقدامات انجام شده درجهت احداث مجتمع کلینیک ویژه درکوچه مجاور بیمارستان و نیز طرح توسعه ساختمان اورژانس پرداخت و درادامه اظهار امیدواری کرد که به زودی با کمک خیرین، شهرداری و دولت تدبیر و امید، شاهد تکمیل این پروژه ها و خدمت رسانی مطلوب تر به مراجعین و بیماران باشیم.

شایان ذکر است جلسه بحث و بررسی نیازهای بیمارستان و ارائه راهکارهای مناسب برای حل مشکلات پیش رو با حضور دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه برگزار شد.