• تاریخ انتشار : 1397/01/06 - 10:43

بازدید مدیر حوزه ریاست دانشگاه از نحوه ارائه خدمات در مراکز درمانی طرفه و اشرفی اصفهانی

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر حسن پیری مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه به همراه معاون اجرایی معاونت درمان در ششمین روز از فروردین ماه با حضور در مراکز درمانی طرفه و اشرفی اصفهانی از نحوه ارائه خدمات به مراجعین بازدید کردند.

دکتر پیری با حضور در بخش های تخصصی درمانی چشم در بیمارستان طرفه ضمن عیادت از بیماران، نحوه ارائه خدمات را بررسی و بر حضور متخصصین در ایام تعطیلات تأکید کرد.

وی همچنین در دیدار با همکاران در مرکز طرفه ضمن تقدیر از تلاش های شبانه روزی کادر درمان، رضایت مراجعین به خدمات درمانی را از اولویت های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانست.

دکتر یثربی نیز با حضور در بخش آزمایشگاه و بخش های پاراکلنیکی ضمن بررسی خدمت رسانی در ایام نوروز و تششکر از زحمات کادر درمانی، بر فعال بودن بخش های پاراکلنیکی بعنوان یکی از ارکان تشخیصی درمان تاکید کرد.

دکتر پیری همچنین در ادامه یازدیدهای خود وارد بیمارستان اشرفی اصفهانی شد و ضمن عیادت از بیماران بخش دیالیز بر تداوم خدمات به بیماران خاص در ایام تعطیلات تأکید کرد.