• تاریخ انتشار : 1395/05/25 - 09:07

بازدید مدیران معاونت درمان از شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان شهید مفتح ورامین / توزیع عادلانه اعتبارات مالی مهمترین نتیجه شناخت بهتر از ظرفیت بیمارستان ها است

شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان شهید مفتح ورامین به سرپرستی دکتر معززی مشاور اجرایی معاون درمان توسط تیم کارشناسی ارشد این معاونت مورد بازدید کارشناسی قرار گرفت

توزیع عادلانه اعتبارات مالی مهمترین نتیجه شناخت بهتر از ظرفیت بیمارستان ها است

روابط عمومی معاونت درمان: شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان شهید مفتح ورامین به سرپرستی دکتر معززی مشاور اجرایی معاون درمان توسط تیم کارشناسی ارشد این معاونت در روز یکشنبه 24 مردادماه مورد بازدید کارشناسی قرار گرفت.

دکتر معززی مشاور اجرایی معاون درمان در حاشیه این بازدید خاطرنشان کرد: بیمارستان شهید مفتح ورامین تنها بیمارستان دانشگاهی در شهرستان ورامین است که با تعرفه دولتی در حال خدمت رسانی است؛ که با حجم بالایی از بیماران سرپایی و بستری مواجه است.

دکتر معززی، ارائه خدمات به مصدومین ترافیکی در حوزه شهرستان را عامل دیگری در بالابردن حجم بیماران نیازمند به خدمات اورژانسی دانست و افزود: این بیمارستان با ضریب اشغال نزدیک به 100 درصد در تخت های ویژه و سایر تخت ها بیش از 70 درصد، نیازمند توجه خاص از سوی دانشگاه است.

وی هدف از این بازدیدها را شناخت مشکلات و مسایل مراکز درمانی تابعه دانشگاه خصوصا در شهرستان ها عنوان کرد و گفت: اطلاعاتی در این بازدیدها جمع آوری شده است، که نقش بسیار مهمی در توزیع عادلانه اعتبارات مالی و امکانات دانشگاهی دارد.

تیم کارشناسی ارشد معاونت درمان که از مدیران حوزه های مختلف بیمارستانی، پرستاری و اورژانس و کارشناسان زیرمجموعه این واحدها تشکیل شده است، از بخش های مختلف بیمارستان بازدید کردند.

در این بازدیدها اعضای گروه ضمن حضور در بخش های اورژانس، ویژه، اتاق عمل و ساختمان اورژانس و بخش های جدید الاحداث دیالیز و تالاسمی بیمارستان، از نزدیک در جریان مشکلات و مسائل موجود در روند خدمت رسانی قرار گرفتند.

در خاتمه، گزارش بازدید در نشست با رییس و مدیران بیمارستانی ارائه و پیشنهاد لازم برای بهبود روند خدمات مناسب تر به بیماران مطرح شد.