• تاریخ انتشار : 1401/09/21 - 08:38
در ادامه بازدیدهای سرزده مدیران حوزه معاونت درمان دانشگاه از مراکز درمانی:

بازدید مدیریتی مدیران حوزه درمان از بیمارستان شهدای تجریش

بازدید سرزده مدیران معاونت درمان از بیمارستان شهدای تجریش

مدیران حوزه معاونت درمان بصورت سرزده در شامگاه روز یک شنبه 20 آذر ماه از بیمارستان شهدای تجریش بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیمارستان شهدای تجریش به دنبال بازدیدهای مدیریتی، ششمین بیمارستانی است که از اواسط آبان ماه مورد بازدید قرار می گیرد.

حضور مدیران حوزه درمان با هدف بررسی وضعیت خدمت رسانی و شناسایی دغدغه ها و مسائل بیمارستان های دانشگاهی آغاز شده است.

مدیران حوزه معاونت درمان به سرپرستی دکتر سیدمحمداسماعیل فضل هاشمی معاون فنی معاونت درمان با حضور در بخش های مختلف بیمارستان شهدای تجریش، وضعیت خدمت رسانی به بیماران را ارزیابی کردند. و در نشستی با مدیران حاضر در بیمارستان به بررسی اجمالی اطلاعات جمع آوری شده پرداختند.

گفتگو با همکاران و دریافت نظرات و مسائل مرتبط با بهبهود وضعیت خدمت رسانی، از دیگر مسائل مورد بررسی توسط مدیران حوزه درمان بود.

در این بازدید مدیران خدمات بیمارستانی، پرستاری و مامایی، سلامت مادر، نوزاد و مامایی و اقتصاد سلامت و تعالی خدمات بالینی، نظارت و اعتباربخشی، روسای اداره نیازسنجی تجهیزات، ارزیابی فضاهای درمانی، مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، اداری و عمومی و جمعی از کارشناسان حوزه درمان، معاون فنی معاونت درمان را همراهی کردند.