• تاریخ انتشار : 1393/02/17 - 18:09
  • بازدید : 2077
به نقل از روابط عمومی دانشگاه:

بازدید معاون درمان دانشگاه از روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان 15 خرداد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه: در سومین روز از اجرای طرح تحول نظام سلامت؛ دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه از مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی 15 خرداد بازدید کرد.

در این برنامه دکتر یاوری معاون دانشگاه ضمن بازدید از  واحد ترخیص این بیمارستان بعنوان یکی از مراکز مجری طرح تحول نظام سلامت ، روند اجرای این طرح ملی را مورد بررسی قرار داد .

دکتر یاوری همچنین ضمن بررسی پرونده ها و صورتحساب‌های مالی بیماران و عملکرد کارکنان واحد مذکور، از نزدیک در جریان نحوه  ارایه خدمات به بیماران  در راستای این طرح ملی قرار گرفت  و ابراز رضایت کرد.

دکتر یاوری همچنین ضمن گفتگو با بیماران بستری و همراهان آنها میزان رضایت آنها از اجرای طرح تحول نظام سلامت را جویا شد و  ابراز امیدواری کرد در روزهای آینده با تلاش تمامی همکاران شاهد اجرای بهتر طرح در مراکز تابعه دانشگاه باشیم.