• تاریخ انتشار : 1394/12/08 - 14:09

بازدید معاون درمان دانشگاه از روند تکمیل و تجهیز بخش پیوند اعضا/مرکز پزشکی مسیح دانشوری قطب کشور در زمینه پیوند است

دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه پنجشنبه ششم اسفندماه از مراحل تکمیل و تجهیز بخش پیوند اعضای بیمارستان دکتر مسیح دانشوری بازدید کردند.

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه پنجشنبه ششم اسفندماه از مراحل تکمیل و تجهیز بخش پیوند اعضای بیمارستان دکتر مسیح دانشوری  بازدید کردند.

در این بازدید که محمدنصیری مشاور ریاست دانشگاه در امور خیرین، دکتر معززی مشاور اجرایی معاون درمان، دکتر جنتی مسوول واحد طرح و برنامه معاونت درمان، دکتر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، دکتر عظمیی مدیر اداره پرستاری و مامایی نیز حضور داشتند، ابتدا در نشستی دکتر جماعتی قائم مقام رییس مرکز به بیان توضیحاتی درباره بخش پیوند پرداخت.

وی با اشاره به تنوع پیوند و گستردگی آن در بیمارستان مسیح دانشوری که در سطح کشور کم نظیر است ،حمایت از واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای خدمت رسانی بهتر به بیماران نیازمند را ضروری برشمرد.

دکتر جماعتی با اشاره به پروژه بخش پیوند گفت: این پروژه در یک طبقه و زیربنای 2800 مترمربع احداث می شود که دارای  8 تخت ایزوله پیوند، 12 تخت ICU، 12 تخت بستری پیوند، 6 اطاق عمل جهت هاروست، پیوند، جراحی قلب باز و سایر جراحی ها خواهد بود وامیدواریم با مساعدت دانشگاه و معاونت درمان سریعتربهره برداری ازاین بخش آغاز شود.

در ادامه نشست دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه ضمن اظهار رضایت از احداث این پروژه در مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری، حمایت دانشگاه از مراکزی که نیاز به ایجاد محلی برایPost UP  (مراقبتهای پس از عمل) بیماران خود دارند را اعلام کرد.

دکتر رحمانی تصریح کرد: پیوند بسیار حائز اهمیت است و بی واسطه‌ و مستقیما با جان بیمار سر و کار دارد و نیازمند مراقبت های بیشتری نسبت به سایر اعمال جراحی است. بنابراین باید در اولویت دستور کار همه ما قرار گیرد و تجهیز بخش پیوند اعضای این مرکز نیزانشاءا... با کمک دانشگاه و خیرین در دستور کار قرار گرفته استو مورد حمایت همه جانبه خواهد بود.

وی همچنین اظهار داشت: بیمارستان دکتر مسیح دانشوری قطب کشور در زمینه پیوند و باعث اعتبار و افتخار دانشگاه است. ما تمام سعی خود را بکار می بریم تا همیشه این مرکز پیشرو و پیشتاز باشد.

محمد نصیری مشاور رییس دانشگاه نیز در این جلسه ضمن بیان توضیحاتی در خصوص تعامل بیشتر مرکز با دانشگاه، برای جلب حمایت خیرین جهت این پروژه قول مساعد داد.

دکتر عباسی رئیس بخش پیوند مرکز نیز در این نشست گفت: مرجعیت پیوند باید در ایران مورد توجه قرار گیرد و این امر نیازمند اهتمام سیاستمداران و نگاه خاص آنها به موضوع پیوند است تا بیماران با توجه به ظرفیت های موجود مجبور به مراجعه به کشورهای دیگر نشوند.

وی افزود: پیوند ریه موضوعی کاملا استراتژیک در سطح دانشگاه و یکی از مشکل ترین اعمال پیوند است که اکمو و آمبولکتومی نیز محصول ورود به این عرصه می باشد و باید با دید استراتژیک به آن نگاه کرد.

در ادامه جلسه دکتر ورهرام مدیر مرکز،روزبهانی مدیر تشکیلات و رئیس دفتر ریاست مرکز، دکتر پژهان معاون درمان مرکز، دکتر فرزانگان رئیس گروه بیهوشی و دکتر صادق بیگی رئیس واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه به بیان توضیحاتی پرداختند.

در خاتمه نشست دکتر رحمانی و هیات همراه از بخشهای مختلف ساختمان پیوند، ساختمان باقرالعلوم(ع) و همچنین کاخ مظفری بازدید کردند.