• تاریخ انتشار : 1398/10/25 - 15:27
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستان آیت الله اشرفی اصفهانی

بازدید معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستان آیت الله اشرفی اصفهانی

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان آیت الله اشرفی اصفهانی بازدید کرد.

معاونت درمان به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر قاسم جان بابایی، به همراه دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و دکتر میرهاشمی معاونت درمان دانشگاه صبح سه شنبه 24 دی ماه از بیمارستان آیت الله اشرفی اصفهانی بازدید کرد.

دکتر جان بابایی با  تاکید بر خدمات ارزنده این بیمارستان، اظهار کرد: این بیمارستان زمانی که به بهداری تعلق داشت، به عنوان یک مرکز شبه جنرال مشغول فعالیت بود.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز تمام تلاش خود را برای حفظ این ساختار به کار بست و به تدریج این بیمارستان به مرکزی با رویکرد ارائه خدمات کلینیکی و درمانگاهی سوق داده شد.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به تصمیمات مختلفی که برای تغییر نحوه ارائه خدمت با هدف افزایش بازدهی در این مرکز گرفته شد، ادامه داد: ایجاد مرکز درمانی در حوزه سرپایی، انتقالی و بستری برای بیماران خاص در بیمارستان اشرفی اصفهانی، گامی موثر در زمینه رفع چالش های این بیماران محسوب می شود.

رییس دانشگاه نیز در این بازدید بر ضرورت تشکیل  کارگروهی برای این منظور تاکید کرد و گفت: در این راستا کارگروهی را تشکیل می دهیم تا نقشه کار ترسیم و تعداد نیروی انسانی و تجهیزات مورد نیاز مشخص شود.

به گفته وی، این مرکز ظرفیت ارائه خدمات پیشرفته در حوزه روانشناسی بالینی و فرابالینی برای افراد در دوره ترک اعتیاد را نیز داراست.

دکتر جان بابایی، در ادامه این بازدید، اظهار کرد: اگر بیمارستان  آیت الله اشرفی اصفهانی به  یک پلی کلینیک جامع تبدیل شود، تعداد مراجعه کنندگان در روز افزایش یافته و مردم از خدمات با کیفیت تری بهره مند می شوند.

معاون درمان وزارت بهداشت، درخصوص تبدیل این بیمارستان به مرکز ارائه خدمت بیماری های خاص نیز بیان کرد: می توان این دو نوع خدمت را با هم ادغام کرد، به این معنا که پزشک متخصص پلی کلینیک، علاوه بر ارائه خدمات سرپایی، بیماران خاص را نیز ویزیت کند.

پذیرش ماهانه بیش از ۶ هزار مراجعه کننده در بیمارستان اشرفی اصفهانی

دکتر ابوالقاسم افخمی رییس بیمارستان اشرفی اصفهانی، این مرکز را از منظر موقعیت سیاسی اجتماعی بسیار خاص دانست و گفت: این محله، محله ای است که آسیب های اجتماعی در آن زیاد است و از همین رو مسئولین مدیریتی در این منطقه وظایف سنگینی بر دوش دارند.

وی با بیان اینکه جمعیت منطقه از صبح زود تا ساعت ۱۰ افزایش پیدا می کند و ۱۰ برابر جمعیتی می شود که شب حضور داشتند، عنوان کرد: بیمارستان ماهانه ۶ هزار مراجعه کننده دارد که از این تعداد ۳ هزار نفر در اورژانس ۳ هزار نفر در کلینیک پذیرش می شوند. همچنین هزار و ۵۰۰ نفر مراجعه کننده آزمایشگاهی گزارش شده است.

در حاشیه این بازدید، ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص ایمن سازی ساختمان این بیمارستان، برای افزایش بهره وری در حوزه ارائه خدمات درمانی تصمیماتی گرفته شد.