• تاریخ انتشار : 1392/10/11 - 10:31
به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

بازدید معاون علمی پژوهشی معاونت تحقیقات فناوری ریاست جمهوری و دبیر ستاد سلولهای بنیادی کشور از بخش پیوند مغز استخوان و سلول درمانی بیمارستان طالقانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه: دکتر وطنی معاون علمی پژوهشی معاونت تحقیقات فناوری ریاست جمهوری و دکتر واسعی دبیر ستاد سلولهای بنیادی کشور از بخش پیوند مغز استخوان و سلول درمانی بیمارستان طالقانی بازدید کرد.

در این بازدید که دکتر پیوندی رئیس دانشگاه، دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه ، دکتر قدیانی مشاور اجرایی رئیس دانشگاه، دکتر علیزاده رئیس بیمارستان، دکتر پیروی رئیس مرکز تحقیقات نانوتکنولوژی دانشگاه ، دکتر عباس حاجی فتحعلی رئیس بخش پیوند مغز استخوان و سلول درمانی بیمارستان طالقانی وتعدادی از اساتید این مرکز نیز حضور داشتند، قسمتهای مختلف بخش پیوند مغز استخوان و سلول درمانی بیمارستان طالقانی  مورد بازدید قرار گرفت.

در نشستی که در حاشیه این بازدید صورت گرفت دکتر حاج فتحعلی با بیان این که بخش پیوند مغز استخوان بیمارستان طالقانی با 20 تخت فعال یکی از بزرگترین بخشهای پیوند مغز استخوان کشور و خاورمیانه می باشد ، در خصوص اقدامات صورت گرفته در این بخش و نحوه درمان بیماران با استفاده از سلول درمانی به بیان توضیحاتی پرداخت.

در ادامه نشست دکتر سلیمانی رئیس بخش آزمایشگاه پیوند نیز ضمن بیان سخنانی در خصوص چگونگی و روال تهیه سلولهای مزانشیال و سلولهای بنیادی برای استفاده در سلول درمانی بیماران توضیحاتی ارایه کرد که مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفت.

دکتر پیوندی رئیس دانشگاه نیز در این نشست ضمن تقدیر از دست اندرکاران راه اندازی بخش پیوند مغز استخوان و سلول درمانی بیمارستان طالقانی، راه اندازی این بخش را کاری فرابخشی برشمرد که با همت اساتید و حمایت خیرین و ... صورت پذیرفته است.

وی با اشاره به این که بخش پیوند بخش پرهزینه ای است خاطرنشان کرد: این بخش نمونه ای از همکاریهای بین بخشی و فرابخشی است که می تواند الگویی برای سایر بخشها قرار گیرد. سایر بخشها  نیز باید بدانند برای انجام کارهای بزرگ ضروری است که با همکاری و بهره گیری از منابع مختلف تلاش کنند تا انشاءا... بتوانند کارهای بزرگ را به سرانجام برسانیم.

رئیس دانشگاه توجه به تمامی بخشهای نظام سلامت اعم از بهداشت و درمان را ضروری برشمرد و با اشاره به انتظارات نظام سلامت از دانشگاه تاکید کرد باید در این راستا پیشگام و پیشرو باشیم. وی در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از تلاشهای اساتید ، خیرین و تمامی دست اندرکاران برای راه اندازی این بخش وهمچنین حمایتهای معاونت تحقیقات و فناوری ریاست جمهوری، اظهار امیدواری کرد که شاهد راه اندازی چنین بخشهایی برای ارایه خدمات به بیماران نیازمند با تلاش اعضای هیات علمی، حمایت نهادهای رسمی و خیرین باشیم.

دکتر علی وطنی معاون علمی پژوهشی معاونت تحقیقات فناوری ریاست جمهوری نیز در این بازدید از نزدیک در جریان نحوه درمان بیماران سرطانی نیازمند پیوند مغز استخوان قرار گرفت. وی  ضمن بیان سخنانی پزشکی را حرفه ای مقدس و خداپسندانه برشمرد و از روند کار در این بخش ابراز رضایت کرد .

وی در سخنان خود با توصیه به استفاده از ظرفیت خیرین در این گونه امور ، خیرین را بهترین سرچشمه برای انجام این کارها برشمرد و حمایت خود را در زمینه تجهیز کامل این بخش اعلام کرد.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های غیردانشگاهی