• تاریخ انتشار : 1401/01/03 - 16:42
طرح سلامت نوروزی و بازدید های حوزه درمان:

بازدید معاونین درمان وزارت بهداشت و دانشگاه از بیمارستان شهدای تجریش

بازدید معاونین درمان وزارت بهداشت و دانشگاه از بیمارستان شهدای تجریش

معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بازدید سرزده از بیمارستان شهدای تجریش بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاونین درمان به همراه هیات همراه با حضور در بیمارستان شهدای تجریش، آمادگی برای پذیرش و نحوه خدمت رسانی به بیماران را همزمان با تعطیلات نوروز را مورد بررسی قرار دادند.

گفتگو با کادر درمان و پرسنل بخش های مختلف بیمارستان و تقدیر از تلاش‌های ایثارگرانه و شبانه روزی آنان در راستای سلامت بیماران بخش دیگری از برنامه این بازدیدها بود.

معاون درمان وزارت بهداشت و معاون درمان دانشگاه همچنین در گفتگو با برخی از بیماران و همراهان‌ ضمن شادباش سال نو و آرزوی بهبود بیماران، از نزدیک در جریان چگونگی ارائه خدمات و نیازمندی های این مراکز قرار گرفتند.

گفتنی است در این بازدید مشاور معاون درمان وزارت بهداشت و برخی از مدیران حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ایشان را همراهی می کردند.