• تاریخ انتشار : 1395/12/30 - 11:08

بازدید نوروزی رئیس دانشگاه از خدمات بهداشتی و درمانی جنوب پایتخت

رئیس دانشگاه، معاون درمان، رئیس مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه و مسئولان شبکه های بهداشت شهرستان های ورامین، قرچک و پیشوا یکشنبه ۲۹ اسفندماه از مراکز بهداشتی و درمانی و اورژانس های جاده ای جنوب پایتخت بازدید کردند

بازدید نوروزی رئیس دانشگاه از خدمات بهداشتی و درمانی جنوب پایتخت

رئیس دانشگاه، معاون درمان، رئیس مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه و مسئولان شبکه های بهداشت شهرستان های ورامین، قرچک و پیشوا  یکشنبه ۲۹ اسفندماه از مراکز بهداشتی و درمانی و اورژانس های جاده ای جنوب پایتخت بازدید کردند.

دکتر علی اصغر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در بیمارستان شهید مفتح ورامین ضمن دیدار با کارکنان این مرکز و تبریک سال جدید در جریان ارائه خدمات ویژه در ایام نوروز به شهروندان و مسافرین نوروزی قرار گرفت.

دکتر پیوندی همچنین از مرکز اورژانس تازه تأسیس شده این بیمارستان بازدید کرد و با عیادت از بیماران بستری در این بخش، خواستار رسیدگی به وضعیت درمانی آنان شد. وی در ادامه از بخش های جراحی، بستری، CCU، ICU، اطفال، زنان و همچنین بخش های تازه تجهیز شده، دیالیز، تالاسمی، MRI بازدید کرد. اختصاص کادر درمانی از فارغ التحصیلان مجتمع آموزش عالی دانشگاه در ورامین نیز از جمله تأکیدات رئیس دانشگاه در این بازدید بود.

بیمارستان شهیدمفتح ورامین در یک هفته گذشته به ۴۰۰۰ مراجعه کننده در بخش های اورژانس و... خدمات درمانی ارائه کرده است.

دکتر پیوندی و هیأت همراه همچنین از مرکز سلامت جامعه شهری باقرآباد در شهرستان قرچک بازدید کردند. وی در بدو ورود در جریان ارائه خدمات غربالگری ۳ تا ۵ روز به نوزادان قرار گرفت و بر ارائه خدمات غربالگری و واکسیناسیون در ایام تعطیل تأکید کرد. گفتگو و دیدار صمیمی با کارکنان این مرکز، پایان بخش بازدید از مرکز سلامت باقرآباد بود.

پایگاه های اورژانس جاده ای قرچک مقصد بعدی بازدیدهای رئیس دانشگاه بود. پایگاه اورژانس شهید ستاری، با قرار گرفتن در مجاورت مسیر کمربندی قرچک و برخورداری از دسترسی های مطلوب برای خدمت رسانی در سوانح، در کنار اورژانس مرکزی و پایگاه باقرآباد، سه مرکز مطلوب این شهرستان برای ارائه خدمات هستند.

دکتر پیوندی در ادامه بازدید از پایگاه های اورژانس جاده ای، به همراه دکتر رحمانی معاون درمان و دکتر هاشمی رئیس مرکز فوریت های پزشکی از پایگاه اورژانس جاده ای شهرستان پیشوا بازدید کرد.