• تاریخ انتشار : 1395/07/08 - 11:53

بازدید کارشناسان حوزه معاونت درمان از بیمارستان شهدای پاکدشت با حضور معاون فنی معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: گروه کارشناسی حوزه معاونت درمان روز چهارشنبه 7 مهرماه از بخش های مختلف بیمارستان شهدای پاکدشت بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید که به سرپرستی دکتر معززی معاون فنی معاونت درمان انجام گرفت؛ ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان از جمله اورژانس، ویژه، داخلی، جراحی و دیالیز، از نزدیک در جریان وضعیت خدمات در حال ارائه این بخش ها و نیز مشکلات کارکنان قرار گرفتند. همچنین با پرسنل بیمارستان و بیماران بستری دیدار و گفتگو شد.

در خاتمه این دیدار جلسه تبادل نظر با حضور ریاست، مدیر شبکه و مدیران بیمارستان برگزار و مواردی که طی بازدید کارشناسان حوزه معاونت با آن برخورد داشتند مطرح و به بحث گذاشته شد.