• تاریخ انتشار : 1395/01/03 - 14:10

بازدیدهای نوروزی- شهرستان ورامین میزبان رییس دانشگاه و هیات همراه

در دومین روز از سال جدیدرییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بازدیدهای نوروزی از بیمارستان شهید مفتح ورامین و پایگاههای اورژانس جاده ایی این شهرستان بازدید کرد.

بازدیدهای نوروزی- شهرستان ورامین میزبان رییس دانشگاه و هیات همراه

در این بازدید که دکتر رحمانی معاون درمان و تعدادی از مدیران این معاونت نیز حضور داشتند، بخش های اورژانس، بستری، آی سی یو، سی سی یو، دیالیز و اتاق عمل بیمارستان شهید مفتح مورد بازدید قرار گرفت.

رییس دانشگاه و هیات همراه در این بازدید از ساختمان جدید التاسیس این بیمارستان که اورژانس و بخش های جدید این بیمارستان در آنجا مستقر می شود، نیز دیدن کردند و از نزدیک در جریان مراحل پیشرفت آن قرار گرفتند.

دکتر علی اصغر پیوندی در بازدید از شهرستان ورامین، از تعدادی از پایگاههای اورژانس جاده ای این شهر نیز دیدن کرد و ضمن بررسی نحوه خدمات رسانی به حوادث جاده ای از کارکنان و پرسنل مستقر در این پایگاهها قدردانی کرد.