• تاریخ انتشار : 1400/11/11 - 10:49
معاون درمان دانشگاه در بازدید از بیمارستان کودکان مفید:

برای افزایش ظرفیت بخش های ویژه پیگیری می کنیم

برای افزایش ظرفیت بخش های ویژه پیگیری می کنیم

با شیوع سویه جدید کرونا در کشور و وضعیت آماده باش مراکز درمانی دانشگاهی و غیردانشگاهی، معاونت درمان دانشگاه اقدام به ارزیابی آمادگی مراکز درمانی تابعه دانشگاه کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه به همراه جمعی از مدیران حوزه درمان در بازدیدی، وضعیت خدمت رسانی در بیمارستان کودکان مفید را ارزیابی کرد.

معاون درمان دانشگاه ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان، در نشستی با رئیس و مسئولین بیمارستان، پیرامون وضعیت خدمت رسانی بیمارستان کودکان مفید در شرایط بحرانی فعلی به بحث و گفتگو پرداختند.

وی در این نشست از بیمارستان کودکان مفید بعنوان یکی از مهمترین مراکز درمانی در حوزه اطفال در استان و کشور یاد کرد و اظهار داشت: با توجه به وضعیت بخش های بستری و معین بودن این بیمارستان در پذیرش و ارجاع بیماران کرونایی اطفال، افزایش بخش های ویژه در این شرایط بحرانی ضروری و قابل پیگیری است.

معاون درمان دانشگاه ضمن بررسی وضعیت بخش های قابل بهسازی و توسعه، خاطرنشان کرد: برای توسعه خدمات تخصصی از جمله افزایش بخش های ویژه کودکان و نوزادان، معاونت درمان در کنار بیمارستان برای تحقق این مساله تلاش می کند.

در خاتمه بازدید، معاون درمان دانشگاه در بازدید از بخش های مختلف بیمارستان و در نشست با مسئولین بیمارستانی از زحمات کلیه کارکنان و کادر درمانی این بیمارستان، که در شرایط دشوار اپیدمی کرونا تلاش می کنند، قدردانی کرد.

گفتنی است معاون درمان دانشگاه و هیات همراه در روز یکشنبه 10 بهمن ماه سال جاری به منظور ارزیابی وضعیت خدمت رسانی به بیماران کرونایی و همچنین وضعیت خدمت رسانی، از بیمارستان کودکان مفید بازدید کرد.