• تاریخ انتشار : 1397/01/28 - 09:42

بررسی تاثیر بازدیدهای ادواری اعتباربخشی با حضور مسئولین بهبود کیفیت بیمارستان های تحت پوشش

جلسه توجیهی بازدیدهای ادواری اعتباربخشی توسط اداره اعتباربخشی و با حضور کارشناسان مسئول بهبودکیفیت بیمارستان های دولتی و خصوصی تحت پوشش دانشگاه برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه توجیهی بازدیدهای ادواری اعتباربخشی توسط اداره اعتباربخشی و با حضور کارشناسان مسئول بهبودکیفیت بیمارستان های دولتی و خصوصی تحت پوشش دانشگاه در روز دوشنبه 27 فروردین ماه در معاونت درمان برگزار شد.

در این نشست که کارشناسان اداره اعتباربخشی حوزه معاونت درمان نیز حضور داشتند، دکترجنتی پیرامون اهمیت بازدیدهای ادواری اعتباربخشی و تاثیر آن در اعتباربخشی جامع مواردی را مطرح کرد.

در ادامه پس از بیان توضیحاتی پیرامون دستورالعمل اجرایی بازدیدهای ادواری توسط بهادرخان سرپرست اداره اعتباربخشی حوزه درمان، هریک از کارشناسان بهبودکیفیت نقطه نظرات وچالشهای  موجود در اجرای این دستورالعمل را مطرح کردند.

سرپرست اداره اعتباربخشی بر تاثیر استقرار استانداردهای اعتباربخشی در درجه اعتباربخشی بیمارستان وحرکت در جهت بهبودکیفیت وحفظ وارتقاء ایمنی بیمار مورد تاکید کرد. و خواستار  توجه ویژه همه مدیران و مسئولین بیمارستان ها نسبت به ایجاد آمادگی لازم برای انجام بازدیدهای ادواری اعتباربخشی شد.

در خاتمه پس از بحث و بررسی پیرامون مطالب مطرح شده، نظرات وپیشنهادات جمع بندی و به سوالات مطرح شده پاسخ های لازم ارائه شد.