• تاریخ انتشار : 1396/10/19 - 11:30

بررسی روند ارائه خدمات در بیمارستان مهدیه با حضور سرپرست معاونت درمان دانشگاه

دکتر میرهاشمی سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بطور سرزده از بیمارستان مهدیه بازدید کرد

بررسی روند ارائه خدمات در بیمارستان مهدیه

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر میرهاشمی سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکشنبه ۱۷ دی ماه بطور سرزده از بیمارستان مهدیه بازدید کرد.

در این برنامه دکتر میرهاشمی ضمن بازدید از بخشهای اورژانس بلوک زایمان، نوزادان و NICU بیمارستان از  نزدیک روند ارایه خدمت به بیماران را مورد ارزیابی قرار داد.

در ادامه بازدید مذکور سرپرست معاونت درمان ضمن بیان سخنانی درخصوص تعامل و همکاری ما بین بیمارستان مهدیه و بیمارستان شهدای گمنام با ریاست مرکز گفتگو کرد.

گفتنی است در این بازدید  دکتر معززی معاون فنی، دکتر حاجی قاسمعلی مدیر خدمات تعالی بالینی و بیمارستانی معاونت درمان، دکتر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، عقیقی رئیس اداره مامایی، دکتر حسینی طباطبایی ریاست بیمارستان مهدیه و جمعی از مسوولان بیمارستان دکتر میرهاشمی را همراهی می کردند.