• تاریخ انتشار : 1396/12/21 - 07:09

بررسی علل مرگ و میر مادران باردار در چهل و هفتمین کمیته دانشگاهی معاونت درمان

چهل و هفتمین كميته تخصصي بررسي علل مرگ و مير مادر باردار در راستاي اجراي نظام مراقبت مرگ مادری تشکیل شد

بررسی علل مرگ و میر مادران باردار در چهل و هفتمین کمیته دانشگاهی معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: چهل و هفتمین كميته تخصصي بررسي علل مرگ و مير مادر باردار در راستاي اجراي نظام مراقبت مرگ مادری در روز یکشنبه 20 اسفند ماه تشکیل شد.

دکتر رضائی در ابتدا پیرامون اهميت شاخص مرگ مادر و عدم  کاهش این شاخص طی دو سال اخیر  در این دانشگاه و اهمیت برگزاری کمیته های مرگ مادر برای شناسائی علل مرگ مادر و تعیین مداخلات موثر مطالبی بیان کردند.

سپس با حضور استادان، علت مرگ 2 مادر باردار مورد بحث و تبادل نظرقرار گرفت و مصوباتي برای كاهش مرگ مادر تعيين شد.

کمیته مذکور با حضور دکتر عرشی معاون امور بهداشتی، دکتر رضائی مشاور معاون درمان و اعضاء كميته در  معاونت درمان برگزار شد.