• تاریخ انتشار : 1395/12/15 - 13:29

بررسی مقررات و صلاحیت حرفه یی پرستاران در نشست مدیران پرستاری بیمارستان های تابعه دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه مديران پرستاري دانشگاه با حضور نجاتیان مدیر کل دفتر ارتقاء سلامت معاونت پرستاری وزارت بهداشت توسط مديريت پرستاري در روز شنبه14 اسفند ماه تشکیل شد.

این نشست که دكتر عظيمي مدير اداره پرستاري دانشگاه، كارشناسان مديريت پرستاري و مديران پرستاري و مامايي مراكز تابعه حضور داشتند؛ پیرامون پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاران و موارد مرتبط با این حوزه بحث و تبادل نظر انجام شد.

نجاتیان با بیان رئوس کلی و چگونگی اجرای برنامه صلاحیت حرفه ای پرستاران گفت: هدف اصلی از تنظیم مقررات و صلاحیت حرفه ای ارائه خدمات مناسب به افراد و بیماران است؛ که در مرحله اول این برنامه تعداد 10000 پروانه صلاحیت حرفه ای صادر می شود.

وی از مزایای این طرح، به آگاهی از تعداد پرستاران شاغل در سطح جامعه، ردیابی شغلی و اشتغال پرستاران، امکان دسترسی به خطاهای شغلی، حفظ سطح دانش پرستاران، مطابقت با سیستم های بین المللی و حفظ عنوان پرستار حرفه ای اشاره کرد.

همچنین وی ضمن تشریح روند برگزاری آزمون جامع برای دریافت پروانه صلاحیت حرفه ای برای فارغ التحصیلان سال 96 توسط سازمان سنجش، به سوالات مدیران و کارشناسان در این خصوص پاسخ داد.

سپس دکتر عظیمی مدیر پرستاری دانشگاه با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز و آخرین نشست با مدیران پرستاری مراکز پیرامون تنظیم برنامه های پرستاری مراکز با نزدیک شدن به تعطیلات نوروزی، تعیین تکلیف بیماران در اورژانس و لزوم بازدیدهای نظارتی از این بخش، توجه خاص به گروه های پر خطر مانند مادران باردار و انجام اقدامات به موقع، کنترل کردن اقلام مصرفی بخش ها توسط سرپرستاران مطالبی را عنوان کرد.

همچنین دکتر عظیمی بر لزوم آمادگی در این ایام ( آمبولانس، داروخانه، بخش های ادغام شده، ارسال به موقع آمار و گزارش به ستاد، امکانات لازم برای پذیرش و ترخیص در دفاتر پرستاری، آمار حوادث چهارشنبه سوری، پذیرش بی قید و شرط بیماران و ... )، تهیه نامه های مربوطه توسط خود مدیران پرستاری، قراردادن شیفت های بالینی دفتر پرستای برای متقاضیان تبدیل ردیف سوپروایزر اتاق عمل به سوپروایزر بالینی با توجه به حذف ردیف سوپروایزر اتاق عمل در تشکیلات جدید، اطلاع حوادث و وقایع ناگوار در خصوص همکاران، بررسی صحت مدارک بهیاری متقاضیان جذب در قالب قرارداد خرید خدمت، اجرای برنامه های شیفت از اردیبهشت سال 96 و پیگیری خوابگاه ارزان قیمت جهت جذب نیروهای مازاد طرحی در استان های همجوار تاکید کرد.

تصویر