• تاریخ انتشار : 1400/11/11 - 16:06
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

بررسی کاربرد نظریه های علمی در فرایند اجرایی مددکاری اجتماعی بیمارستان ها

بررسی کاربرد نظریه های علمی در فرایند اجرایی مددکاری اجتماعی بیمارستان ها

کارگاه آموزشی کاربرد نظریه های علمی در فرایند اجرایی مددکاری اجتماعی بیمارستان ها توسط اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، شهره سادات میرباقری سرپرست اداره مددکاری اجتماعی در این وبینار آموزشی، عملکرد مددکاری اجتماعی و ارائه خدمات اجتماعی مربوط به آن را متاثر از حوادث و تصمیم گیری ها در سطح ملی دانست.

وی، توانمند سازی مددکاران  اجتماعی را در مواجهه با مشکلات اجتماعی واستفاده از منابع اجتماعی در تحقق اهداف و وظایف و خواسته های مراجع را یک اولویت مهم توصیف کرد.

سرپرست اداره مددکاری افزود: یک مددکار اجتماعی برای ارائه خدمت با کیفیت باید باورها و ارزش های سازمان و سیستم های دولتی، سیاسی و اقتصادی حاکم بر جامعه و شرایط اجتماعی جامعه خود را به درستی بشناسد، تا بتواند متناسب با اهداف و نیاز مددجویان گام بردارد.

خانم دکتر خلوتی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مشهد در این کارگاه، با تشریح ماهیت خدمات مددکاری اجتماعی، به بیان تئوری های مورد استفاده در مددکاری اجتماعی از جمله تئوری عدالت راول، مدل های عمل در مددکاری اجتماعی و انواع مدل های مداخله در بحران پرداخت.

دکتر خلوتی در خاتمه اظهار داشت: زمانی که عمل در مددکاری اجتماعی با استفاده از دانش و تئوری به منظور ایجاد انواع خاصی از تغییر صورت بگیرد، اثربخش خواهد بود و عملی که بدون دانش انجام شود محکوم به تکرار و عقیم شدن است.

گفتنی است کارگاه آموزشی مذکور با حضور مددکاران اجتماعی بیمارستان های دولتی و خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بصورت وبینار  در روز چهارشنبه 6 بهمن ماه 1400 تشکیل شد.