• تاریخ انتشار : 1394/07/06 - 10:00

برپایی نمایشگاهی به مناسبت هفته دفاع مقدس در معاونت درمان / حادثه دلخراش مکه مکرمه فاجعه یی بزرگ در تاریخ مدیریت معاصر است

روابط عمومی معاونت درمان: با آغاز نخستین روز از هفته دفاع مقدس نمایشگاهی به همین مناسبت در لابی طبقه ششم ساختمان حافظ برگزار شد.

برپایی نمایشگاهی به مناسبت هفته دفاع مقدس در معاونت درمان / حادثه دلخراش مکه مکرمه  فاجعه یی بزرگ در

در این نمایشگاه که با همت جمعی از پرسنل فعال و بسیجی معاونت درمان و همکاری معاون درمان و مدیران، بسیج جامعه پزشکی و روابط عمومی برگزار شد، عکس هایی از شهدای هشت سال دفاع مقدس نصب و نمادی از مزار شهدای گمنام در معرض دید عموم قرار گرفت.

دکتر رحمانی معاون درمان پس از بازدید از این نمایشگاه ضمن تقدیر و تشکر از عاملین برپایی نمایشگاه گفت: برپایی چنین نمایشگاه هایی هر چند کوچک و ساده میتواند علاوه بر انتقال ارزش های دفاع مقدس، یاد و خاطره غیور مردان این سرزمین که در راه دین و سرزمینشان جان فشانی، ایثار، ازخودگذشتگی و همدلی کرده اند را زنده نگه دارد و الگوهای مناسبی را برای نسل جدید در ذهن ها تداعی کند.

ایشان حادثه دلخراش مکه مکرمه و کشته و مجروح شدن تعداد زیادی از حجاج عزیز ایرانی را فاجعه یی بزرگ در تاریخ مدیریت معاصر خواند و گفت: این حادثه موجب پریشانی و نگرانی هموطنان عزیز و همچنین امت اسلامی شده است و تعداد زیادی از خانواده های امت اسلامی را عزادار نموده است، از همین جا به خانواده های قربانیان تسلیت عرض می کنم و آرزوی شفای عاجل مجروحان حادثه را از خداوند منان دارم.

این نمایشگاه در طول هفته دفاع مقدس در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.