• تاریخ انتشار : 1396/02/25 - 09:08

برگزاری جلسه راه اندازی کلینیک قلب و بارداری با حضور معاون درمان دانشگاه

جلسه راه اندازی کلینیک قلب و بارداری با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در روز یکشنبه 24 اردیبهشت ماه در این معاونت برگزار شد

برگزاری  جلسه راه اندازی کلینیک قلب و بارداری دانشگاه با حضور معاون درمان دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه راه اندازی کلینیک قلب و بارداری در سطح دانشگاه با حضور دکتر رحمانی معاون درمان در روز یکشنبه 24 اردیبهشت ماه در این معاونت برگزار شد.

دکتر رحمانی درابتدا پیرامون اهمیت کاهش مرگ و میر و ناتوانی های مرتبط با ناراحتی های قلبی و عروقی در مادران باردار از طریق بهبود مراقبت مستمر و اهمیت انجام کار تیمی مطالبی را بیان کرد.

دکتر حاج قاسمعلی مدیر اداره خدمات تعالی و مدیریت بیمارستانی معاونت درمان نیز در ادامه به تشریح روند راه اندازی کلینیک قلب و بارداری در سطح دانشگاه پرداخت.

در خاتمه پس از بحث و تبادل نظر، مصوبات ایجاد کلینیک قلب و بارداری در بیمارستان امام حسین (ع) تعیین شد.

گفتنی است در این جلسه مدیر اداره خدمات درمانی و تعالی بالینی و بیمارستانی، مشاور معاون درمان، مدیر گروه زنان و نماینده گروه های قلب و بیهوشی دانشگاه و همکاران اداره مامایی حضور داشتند.