• تاریخ انتشار : 1396/12/27 - 15:48

برگزاری آخرین نشست شورای مدیران معاونت درمان با حضور معاون درمان دانشگاه

آخرین نشست شورای مدیران معاونت درمان با حضور دکتر میرهاشمی معاون درمان دانشگاه در روز شنبه پایانی سال 26 اسفندماه در این معاونت برگزار شد.

برگزاری آخرین نشست شورای مدیران معاونت درمان با حضور معاون درمان دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: آخرین نشست شورای مدیران معاونت درمان با حضور دکتر میرهاشمیمعاون درمان دانشگاه در روز شنبه پایانی سال 26 اسفندماه در این معاونت برگزار شد.

در این نشست که دکتر معززی معاون فنی، دکتر یثربی معاون اجرایی و مدیران حوزه ستادی دانشگاه حضور دارند، دکتر میرهاشمی ضمن تبریک پیشاپیش عید نوروز، از زحمات یکساله مدیران و پرسنل حوزه معاونت درمان تشکر و قدردانی کرد.

معاون درمان دانشگاه با اشاره به آماده بودن کلیه بیمارستان های تابعه دانشگاه در ایام نوروز، نظارت دقیق و روزانه از بخش های فعال بیمارستان های دولتی و خصوصی خصوصا بخش های اورژانس و ویژه توسط کارشناسان این معاونت را یکی از وظایف این معاونت برشمرد.

دکتر میرهاشمی تدوین برنامه عملیاتی و کاربردی تر، همکاری های بیشتر با دانشگاه های علوم پزشکی پایتخت و بهره گیری بهتر از نیروهای انسانی و تجهیزات موجود در تحقق اهداف دانشگاهی را از جمله وظایف مهم معاونت در سال پیش رو عنوان کرد.

گفتنی است در این نشست اقدامات صورت گرفته مراکز درمانی در خدمت رسانی به مصدومین حادثه چهارشنبه آخر سال، تدوین برنامه عملیاتی سال آینده، فعالیت شبانه روزی بخش دندانپزشکی دولتی در ایام نوروز و برخی از موضوعات مرتبط بحث و گفتگو انجام شد.

در خاتمه این نشست با اهداء لوح تقدیر از زحمات مدیران حوزه ستادی این معاونت تقدیر و تشکر بعمل آمد.