• تاریخ انتشار : 1396/01/23 - 09:10

برگزاری آزمون طرح نیروی انسانی رشته علوم آزمایشگاهی در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: آزمون طرح نیروی انسانی مربوط به رشته علوم آزمایشگاهی در روز دوشنبه 21 فروردین ماه در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

در این آزمون تعداد 31 نفر از فارغ التحصیلان رشته مذکور شرکت کردند، که با توجه به تعداد سهمیه محدود پس از برگزاری آزمون از نفرات برتر جهت مصاحبه دعوت می شود.

گفتنی است پس از تعیین محل خدمت، متقاضی در سایت اداره طرح ثبت نام و صدور معرفی نامه از طریق نیروی انسانی دانشگاه انجام می شود.

لازم به ذکر است این آزمون در اول هر فصل برگزار می گردد و فارغ التحصیلان رشته مذکور جهت گذراندن طرح بایستی در این آزمون شرکت کنند.

تصویر

برگزاری آزمون طرح نیروی انسانی رشته علوم آزمایشگاهی  در معاونت درمان