• تاریخ انتشار : 1394/02/01 - 08:22

برگزاری اولین دوره آموزشی دستورالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد جهت مدیران پرستاری بیمارستان های دولتی

روابط عمومی معاونت درمان: اولین دوره آموزشی دستورالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد با حضور مترون ها و سوپروایزران آموزشی و بالینی بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه در این معاونت برگزار شد.

خانم دکتر عظیمی مدیر اداره پرستاری و مامایی ضمن خیر مقدم به حاضرین، پیرامون ساختار اجرایی این دستورالعمل در سطح وزارت بهداشت، دانشگاه ها و بیمارستان ها مطالبی را بیان کرد.

دکتر عظیمی با تاکید بر ضرورت اجرای این دستورالعمل در بیمارستان ها، اجرای آنرا گام مهمی در جهت توزیع عادلانه درآمد و بالا رفتن انگیزه کارکنان دانست.

در این کارگاه پیرامون مفاهیم و نحوه محاسبه درآمد مبنا، سهم کلیه واحدهای پشتیبانی از درآمد مبنا و سایر واحدها، نحوه تعدیل کارانه و همچنین نحوه توزیع درآمد قابل توزیع بین کارکنان یک واحد و محاسبات مربوط به امتیازات ساعات کاری موظف و غیر موظف مطالبی مطرح و درخصوص موارد مطرح شده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

گفتنی است در پایان این کارگاه به سوالات و مشکلات بیمارستان ها در خصوص نحوه کار با سامانه قاصدک پاسخ های لازم ارائه شد.

کارگاه مذکور در روزهای سه شنبه و چهار شنبه مورخ 25 و 26 فروردین ماه سال جاری در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شده است.