• تاریخ انتشار : 1396/01/30 - 09:04

برگزاری اولین نشست شورای مدیران معاونت درمان با حضور معاون درمان دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: اولین نشست شورای مدیران معاونت درمان با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در روز سه شنبه 29 فروردین ماه در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

در این نشست که دکتر معززی معاون فنی، دکتر یثربی معاون اجرایی و مدیران حوزه ستادی دانشگاه حضور دارند، دکتر رحمانی ضمن تبریک اعیاد ماه رجب، از زحمات مدیران و پرسنل حوزه معاونت درمان در ارائه خدمات درمانی مناسب در ایام تعطیلات نوروزی و همچنین تلاش های ایشان در سالی که گذشت، تشکر و قدردانی کرد.

دکتر رحمانی، برنامه ریزی را یک اصل مهم در تحقق اهداف هر سازمان عنوان کرد و گفت: تدوین برنامه عملیاتی سال 96 این معاونت در ماه های پایانی سال گذشته، یقینا می تواند عامل مهمی در پیشبرد هر چه بهتر اهدافمان باشد.

معاون درمان دانشگاه با اشاره به توسعه فعالیت های حوزه روابط عمومی بعنوان یک اقدام مهم در سال گذشته، بر افزایش نفوذ و فعالیت های این حوزه تاکید کرد.

وی تلاش در افتتاح بیمارستان های حضرت فاطمه زهرا (س) شهرستان دماوند و شهدای گمنام در منطقه 15 شهرداری تهران در شش ماهه نخست امسال را نقطه عطفی در بهبود روند خدمت رسانی به شهروندان حوزه تحت پوشش دانشگاه عنوان کرد.

گفتنی است در این نشست پیرامون سامانه نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان های تابعه، تامین نیروی انسانی بیمارستان های در حال افتتاح، بررسی برنامه عملیاتی معاونت و برخی از موضوعات مرتبط بحث و گفتگو انجام شد.

تصویر

بارگزاری اولین نشست شورای مدیران معاونت درمان با حضور معاون درمان دانشگاه