• تاریخ انتشار : 1401/01/27 - 17:12
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

برگزاری اولین نشست شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه در سال 1401

برگزاری اولین نشست شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه در سال 1401

اولین نشست شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه در سال 1401 با حضور دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه، معاونین و مدیران مجموعه درمان برگزار شد.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر زندی معاون درمان دانشگاه در این نشست، از زحمات شبانه روزی کادر درمان کشور به ویژه همکاران دانشگاه در تعطیلات نوروزی و همچنین در سال گذشته برای پیشگیری و درمان بیماری کووید 19 و بهبود ارائه خدمات درمانی قدردانی کرد.

معاون درمان دانشگاه در این نشست بر تدوین برنامه عملیاتی سال جدید، بهبود فرایندهای نظارت بر مراکز درمانی، بهبود فرایندهای سلامت مادر و نوزاد تاکید کرد.

در ادامه این نشست ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط مدیران مجموعه، اقدامات صورت گرفته در حوزه درمان با حضور مدیران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است اولین نشست شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه در روز شنبه 27 فروردین ماه 1401 در معاونت درمان برگزار شد.