• تاریخ انتشار : 1396/06/14 - 13:53
  • بازدید : 2020
روابط عمومی معاونت درمان :

برگزاری جلسه رفع مشکلات اجرای برنامه موربیدیتی در معاونت درمان

جلسه رفع مشکلات اجرای برنامه موربیدیتی با حضور 27 نفر از رابطین مادر پرخطر بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه در روز دوشنبه 13 شهریورماه در معاونت درمان برگزار شد

برگزاری جلسه  رفع مشکلات اجرای برنامه موربیدیتی در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه رفع مشکلات اجرای برنامه موربیدیتی با حضور 27 نفر از رابطین مادر پرخطر بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه در روز دوشنبه 13 شهریورماه در  این معاونت برگزار شد.

با اجرای برنامه ارزیابی کیفیت مراقبت ها در عوارض شدید بارداری و زایمان(موربیدیتی) در سطح دانشگاه دومین جلسه رفع مشکلات اجرای برنامه توسط اداره مامایی تشکیل شد.

در ابتدا عقیقی مسئول اداره مامائی در مورد اهمیت برنامه موربیدیتی و کاهش مرگ مادر باردار ، پیگیری مادر پر خطر و  توجه به نامه های ارسالی در راستای برنامه مذکور مطالبی را بیان کرد.

در ادامه روند اجرای برنامه و تفاوت های راهنماهای بالینی با پروتکل آموزش مورد بررسی قرار گرفت و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.