• تاریخ انتشار : 1392/12/24 - 08:53

برگزاری جلسه « طرح تحول سلامت در هدفمندی یارانه ها » در معاونت درمان

برگزاری جلسه « طرح تحول سلامت در هدفمندی یارانه ها » در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان؛جلسه « طرح تحول سلامت در هدفمندی یارانه ها» با حضور آقای دکتر یاوری معاون درمان، روسای بیمارستان های شهرستان های تابعه، مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستان های فوق و مدیران حوزه معاونت درمان در روز یک شنبه مورخ 17 اسفند سال جاری برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر یاوری درخصوص « طرح تحول سلامت در هدفمندی یارانه ها» و ساختار اجرایی آن در بیمارستان ها و نحوه تعامل شبکه های بهداشت و درمان در اجرای طرح فوق مطالبی را عنوان و ضمن تاکید بر اهمیت اجرای این طرح خواستار همکاری کامل و همه جانبه شدند.

سپس مدعوین نقطه نظرات خود را در خصوص روند اجرایی طرح، چالش های احتمالی پیش رو و تفاوت های ساختاری بیمارستان ها در اجرای طرح تحول سلامت در هدفمندی یارنه ها عنوان نمودند.

در پایان جلسه آقای دکتر یاوری با اهداء لوح تقدیر به روسای بیمارستان ها و مدیران شبکه بهداشت و درمان از زحمات ایشان در سال جاری تشکر و قدردانی نمودند.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی