• تاریخ انتشار : 1396/10/11 - 14:56

برگزاری جلسه استقرار استانداردهای الزامی ایمنی بیمار / راه اندازی آموزش های مجازی برای مسئولین فنی در حال پیگیری است

جلسه استقرار استانداردهای الزامی ایمنی بیمار با حضور مسئولین فنی و کارشناسان هماهنگ کننده ایمنی بیمار بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه در معاونت درمان تشکیل شد

برگزاری جلسه استقرار استانداردهای الزامی ایمنی بیمار

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه استقرار استانداردهای الزامی ایمنی بیمار با حضور مسئولین فنی و کارشناسان هماهنگ کننده ایمنی بیمار بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه در روز یکشنبه 10 دی ماه در این معاونت تشکیل شد.

دکتر مصطفی زاده مدیرگروه پزشکی قانونی دانشگاه ضمن بیان مطالبی پیرامون اهمیت ایمنی بیمار خاطرنشان کرد:  برنامه های توانمندسازی پزشکان معالج و مسئولین فنی درخصوص اشنایی با نحوه صدور جواز دفن، شرح وظایف مسئولین فنی، نحوه حضور در محاکم قضایی و استانداردهای ایمنی بیمار به صورت مجازی در حال پیگیری و اجرا است.

دکتر امام هادی مسئول فنی بیمارستان شهداء تجریش نیز در این نشست یکی از دلایل عمده محکومیت مسئولین فنی به قصور پزشکی را عدم رعایت دستورالعمل ها و بخشنامه های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و معاونت درمان دانشگاه دانست.

وی با اشاره به درصد محکومیت چند برابری مسئولین فنی نسبت به کادر درمانی، افزود: پزشکانی که قبول مسئولیت فنی مراکز درمانی را تقبل می کنند باید آگاه باشند که وظیفه سنگینی بردوش دارند و می بایست به قوانین مربوط به فعالیت خود اگاهی کامل داشته باشند.

وحیدی کارشناس ایمنی بیمار معاونت درمان نیز در ادامه پیرامون بخشنامه ابلاغی وزارت بهداشت، گزارش دهی به انضمام تحلیل ریشه یی خطاها، ارسال صورت جلسات وقایع تهدید کننده حیات در درمان بیماران و اهمیت مدیریت خطا مطالبی را عنوان کرد.

گفتنی است جلسه مذکور در راستای اجرای صحیح آئین نامه ضوابط مسئولین فنی بیمارستان با تاکید بر الزامات ایمنی بیمار و سلسله برنامه های آموزشی معاونت درمان در حال برگزاری است.

شایان ذکر است نشست مذکور برای کارشناسان ایمنی بیمار بیمارستان های خصوصی تحت پوشش دانشگاه نیز در روز یکشنبه 3 دی ماه در معاونت درمان برگزار شد.