• تاریخ انتشار : 1392/12/14 - 08:45
  • بازدید : 1929

برگزاری جلسه رابطین آموزش مراکز دانشگاهی در معاونت درمان

دومین جلسه رابطین آموزش مراکز دانشگاهی در تاریخ 26/11/92 در سالن جلسات معاونت درمان با حضور رابطین آموزش مراکز برگزار گردید .

برگزاری جلسه رابطین آموزش مراکز دانشگاهی در معاونت درمان

دومین جلسه رابطین آموزش مراکز دانشگاهی در تاریخ 26/11/92 در سالن جلسات معاونت درمان با حضور رابطین آموزش مراکز برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه خانم محمودی رابط آموزش معاونت درمان پیرامون مسائل آموزشی گروه های پاراکلینیک و اداری مواردی را یادآوری نمودند.

سپس شرکت کنندگان در خصوص پیشرفت پیگیری مصوبات جلسه پیشین که دو مورد آن در این جلسه در دستور کار بود گزارش دادند؛ یکی از این موارد تعیین نیاز های آموزشی گروه های پاراکلینیک، پشتیبانی و اداری و دیگری تعیین مراکز قطب برای آموزش بود .

در این جلسه در خصوص چگونگی نگارش پودمان آموزشی توضیح داده شد و از رابطین خواسته شد نیازهای آموزشی را به عنوان آموزشی تبدیل کرده و به معاونت ارسال نمایند تا به شکل تقویم آموزشی مورد استفاده قرارگیرد و همچنین مقرر شد در سال آینده گروههای بیمارستانی با واحدهای همتا در معاونت جهت هماهنگی بیشتر به منظور دستیابی به واحدهای سلامت بهتر به منظور خدمت رسانی شایسته جلساتی را برگزار نمایند.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی