• تاریخ انتشار : 1395/12/07 - 12:27

برگزاری جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران

روابط عمومی معاونت درمان:  جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران در روز شنبه 7 اسفند ماه در ساختمان حافظ برگزار شد.

در این جلسه روسای دانشگاه های علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی، معاونین درمان چهار دانشگاه علوم پزشکی مستقر در پایتخت، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مدیر کل بیمه سلامت استان تهران، نماینده بیمه تامین اجتماعی و جمعی از معاونین و مدیران ستادی طرح تحول نظام سلامت استان تهران حضور داشتند.

در ابتدای نشست اجرایی شدن مصوبات جلسه قبل اعم از نحوه محاسبه پرداخت 2 کا پزشکان فعال در بخش های واگذار شده، حق الزحمه پزشکان مقیمی، چگونگی پرداخت کارانه به برخی از تکنسین ها، آئین نامه پیوند و برخی از مشکلات بیمه یی پیگیری شد؛ همچنین پیرامون رفع مشکلات در انجام برخی از موارد راهکارهای نیز ارائه شد.

در ادامه چگونگی پرداخت ویزیت به متخصصان سالمندی، پرداخت ویزیت جامع اورژانس، بررسی برخی از مشکلات با بیمه های پایه و موارد اجرای طرح، بعنوان دستور جلسه امروز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در خاتمه پس از بحث و بررسی، پیگیری و تاکیدات لازم در دستور کار مسئولین مرتبط با موضوعات مطرح شده قرار گرفت.

تصویر

برگزاری جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران