• تاریخ انتشار : 1392/09/19 - 09:13
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان:

برگزاری جلسه شورای درمان دانشگاه در معاونت درمان

جلسه شورای درمان دانشگاه با حضور دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه، روسای مراکز آموزشی، پزشکی و درمانی تابعه دانشگاه و مدیران حوزه درمان با دستور جلسه " بررسی مقایسه یی شاخص های عملکردی مراکز تابعه از سال 90 الی 92 " در سالن جلسات معاونت درمان برگزار گردید.

برگزاری جلسه شورای درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در معاونت درمان

جلسه شورای درمان دانشگاه با حضور دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه، روسای مراکز آموزشی، پزشکی و درمانی تابعه دانشگاه و مدیران حوزه درمان با دستور جلسه "بررسی مقایسه یی شاخص های عملکردی مراکز تابعه از سال 90 الی 92 " در سالن جلسات معاونت درمان برگزار گردید.

در ابتدا دکتر یاوری ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین و تبریک شروع فعالیت آقای رستمی بعنوان رییس مرکز آموزشی، پزشکی و درمانی شهید مدرس و دکتر علیزاده بعنوان رییس مرکز پزشکی و درمانی آیت ا... طالقانی درخصوص روال برگزاری جلسات شورای درمان، نتایج اعتباربخشی انجام شده و نحوه اعتباربخشی مراکز، تصمیمات جدید هیات رئیسه دانشگاه درخصوص جذب نیروهای (پرستاری-بهیاری و کمک بهیاری ) و لزوم تنظیم برنامه استراتژیک مراکز جهت سال 93 در بهمن ماه سال جاری مطالبی را ارائه نمودند.

در ادامه خانم درایه رییس اداره آمار و مدارک پزشکی درخصوص مقایسه شاخص های عملکرد مراکز تابعه توضیحاتی را بیان داشتند؛ سپس آقای دکتر عاصمی رئیس اداره اعتباربخشی معاونت درمان درخصوص اعتباربخشی مراکز تابعه و نمرات اعلامی توسط وزارت متبوع نکاتی را عنوان نمودند.

در خاتمه جلسه، حاضران تشکیل جلسات آتی شورای درمان در مراکز تابعه با محوریت همان مرکز را پیشنهاد دادند که در این راستا مرکز آموزشی، پزشکی و درمانی 15 خرداد بعنوان اولین مرکز جهت برگزاری جلسه شورای درمان انتخاب گردید.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی