• تاریخ انتشار : 1395/02/28 - 16:23

برگزاری جلسه هم انديشي مديران پرستاري دانشگاه با موضوع بازنگري شرح وظايف سازماني کادر پرستاري

برگزاری جلسه هم انديشي مديران پرستاري دانشگاه  با موضوع بازنگري شرح وظايف سازماني کادر  پرستاري

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه مدیران پرستاری دانشگاه درخصوص بازنگری شرح وظایف سازمانی کادر پرستاری با حضور دکتر عظیمی مدیر اداره پرستاری دانشگاه در روز دوشنبه 27 اردیبهشت ماه در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

در اين جلسه که كارشناسان اداره پرستاري، مديران پرستاري مراكز تابعه دولتی و غیر دولتی تحت پوشش دانشگاه نیز حضور داشتند؛ و ضمن استقبال از اين نشست و بیان نقطه نظرات خود، بازنگري شرح وظايف پست هاي سازماني گروه پرستاري را مورد بررسي قرار دادند.

در این نشست پيشنهاد شد با توجه به نيازها، پيشرفت علم و تكنولوژي و تخصصي شدن فعاليت ها،  شرح وظايف تخصصي برای بخشها و واحدهاي جديد گروه پرستاري تدوين شود؛ همچنين پيشنهاد شد بعضي از وظايف موجود به دليل مسائل قانوني حذف گردد.

در خاتمه مدير اداره پرستاري دانشگاه از مديران پرستاري مشاركت فعال در اين زمينه، تشكيل كارگروه تخصصي در بيمارستانها و جمع آوري و ارائه پيشنهادها به اداره پرستاري را خواستار شد.

• کد خبر : 32084