• تاریخ انتشار : 1393/05/04 - 08:57

برگزاری ستاد تحول نظام سلامت معاونت درمان با حضور دکتر یاوری معاون درمان

روابط عمومی معاونت درمان: ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت معاونت درمان با حضور دکتر یاوری معاون درمان در روز چهار شنبه مورخ 1/5/93 در سالن جلسات تشکیل شد.

برگزاری ستاد تحول نظام سلامت معاونت درمان با حضور دکتر یاوری معاون درمان

روابط عمومی معاونت درمان: ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت معاونت درمان با حضور دکتر یاوری معاون درمان در روز چهار شنبه اول تیر ماه سال جاری در سالن جلسات تشکیل شد.

در این جلسه که روسا و مدیران بیمارستان های منتخب دانشگاه و مدیران ستادی طرح تحول نظام سلامت در معاونت درمان نیز حضور داشتند، پیرامون مشکلات، نواقص و نکات مثبت بسته های اجرا شده طرح تحول نظام سلامت در مدت زمان اجرای طرح جهت ارائه در نشست مجریان ستاد کشوری طرح تحول نظام سلامت با حضور وزیر بهداشت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در ابتدا دکتر یاوری ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تشکر و قدردانی از زحمات کلیه روسا، مدیران و پرسنل مراکز درمانی تابعه در جهت اجرای هر چه مطلوب تر طرح، نکاتی را به روسای بیمارستان های منتخب برای تنظیم گزارش مربوطه جهت ارائه در جلسه ستاد کشوری تحول نظام سلامت یادآور شدند.

در ادامه روسا و مدیران مراکز پزشکی آموزشی  درمانی  بصورت مجزا درخصوص نحوه اجرای طرح و عملکرد مرکز در مدت زمان اجرای طرح تحول گزارشی را بصورت اجمالی بیان داشتند.

در پایان پس از ارائه گزارش و بحث و تبادل نظر مقرر شد کلیه مراکز حاضر در جلسه نقطه نظرات و پیشنهادات خود را جهت طرح در جلسه فوق بصورت مکتوب در اختیار نمایندگان دانشگاه قرار دهند.