• تاریخ انتشار : 1395/08/05 - 08:22

برگزاری شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه / دریافت اعتبارات تخصیص داده شده به حوزه درمان عامل مهم در تحقق اهداف تدوین شده

برگزاری شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در نوزدهیمن نشست شورای مدیران بر پیگیری بودجه های تخصیصی به حوزه درمان دانشگاه تاکید کرد.

دکتر رحمانی، تنظیم سندهای مالی، تکمیل سامانه های بیمارستانی، پیگیری در رفع موانع بوروکراسی اداری، بکارگیری پیمانکاران متخصص در حوزه فعالیت های درمانی و بیمارستانی را عامل مهم در جذب کامل منابع مالی و تحقق اهداف حوزه درمان دانست.

وی پیگیری کلیه امور محوله، تا رسیدن به نتیجه نهایی را از وظایف اصلی و مورد توجه مدیران ستادی معاونت درمان خواند.

در ادامه پیرامون مباحث تشکیل شورای هماهنگی بیمه ها و ستاد طرح تحول نظام سلامت استان، اقتصاد سلامت، تهیه و تنظیم دقیق آمارهای حوزه درمان و برخی از مسائل مرتبط با حوزه های معاونت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

گفتنی است این نشست با حضور مدیران ستادی معاونت درمان در روز سه شنبه 4 مهرماه در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.